hubble orkestar
Home » bijzonder feest! » Hubble Orkestar

Hubble Orkestar

And I love to make you dance...

 

Hubble Orkestar is een nieuwe akoestische formatie uit Zwolle die een feestje niet schuwt! Gewapend met gitaren, driestemmige zang, accordeon en trompet, gedragen door contrabas en een loeistrakke ritmesectie, openen ze de aanval op jouw muzikale hart.

Acoustic roots, balkan, swing – van straatmuziek tot wereldmuziek – deze band met brede blik voelt zich thuis van café tot festival. Originele tunes met een scherpe blik op de wereld, pakkend, dansbaar –

Get Hubbled!

 

 

Marloes van Ommen en Fierce

Marloes van Ommen en Fierce

"Haar zangcarriére is begonnen in 2002. Ze heeft zich toen opgegeven als zangeres bij een gospelbandje van de plaatselijke kerk. …"

Lees
Muppetstuff / Fakkelteitgroep / Four Ladies

Muppetstuff / Fakkelteitgroep / Four Ladies

"Door de soepele mix van folk, jazz, blues en nederpop blijft Muppetstuff bij ieder optreden verrassen. Muppetstuff is in zijn ba…"

Lees
Rosa Sky

Rosa Sky

"Semi-acoustic, somewhere between alt.country, folk, blues, and Americana from The Netherlands. Rosa Sky is authentic- passionate…"

Lees
Martin Korthuis & Band

Martin Korthuis & Band

"Martin Korthuis (1952) is geboren en getogen in Bedum, onder de rook van de stad Groningen. Na diverse omzwervingen langs Finste…"

Lees
Goeiesmorgens Juffr. Jannie

Goeiesmorgens Juffr. Jannie

""Goeiesmorgens Juffr. Jannie" is 10 jaar geleden ontstaan. Als verrassing speelden de drie ervaren muzikanten Gerwin Beumer, Mau…"

Lees
DJ Nitefox

DJ Nitefox

"Hij draait voornamelijk de knallers en vergeten platen uit de jaren 70 80 90 en een vleugje nu. Een DJ met veel passie, retro-g…"

Lees
Willem Gunneman

Willem Gunneman

"Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstel…"

Lees