Muppetstuff
Home » bijzonder feest! » Goeiesmorgens Juffr. Jannie

Goeiesmorgens Juffr. Jannie

"Goeiesmorgens Juffr. Jannie" is 10 jaar geleden ontstaan. Als verrassing speelden de drie ervaren muzikanten Gerwin Beumer, Maurice de Haan en Thomas Rosdorff op het afstudeerfeest van een gezamenlijke vriend. Dit bleek een succes en het trio kreeg in de gaten dat er markt was voor deze vorm van muziek maken: Akoestisch, kleinschalig en toch de hele tent op de kop. "Goeiesmorgens Juffr. Jannie" werd al snel een veel gevraagd trio en serveert haar "muzikale" kopje koffie al bijna 10 jaar met groot enthousiasme op diverse ( personeels-)feesten en ( bruilofts-)partijen. Sinds een aantal jaren is "G.S.J.J." te vinden op verschillende podia van diverse festiviteiten in Zwolle zoals het stratenfestival en het bevrijdingsfestival, de Zwolse koninginnenacht en op het Koninginnedagfestival op het Grote Kerkplein. Verder treedt ze met regelmaat op in verschillende kroegen in Zwolle en de rest van Nederland.

» Meer informatie

Marloes van Ommen en Fierce

Marloes van Ommen en Fierce

"Haar zangcarriére is begonnen in 2002. Ze heeft zich toen opgegeven als zangeres bij een gospelbandje van de plaatselijke kerk. …"

Lees
Muppetstuff / Fakkelteitgroep / Four Ladies

Muppetstuff / Fakkelteitgroep / Four Ladies

"Door de soepele mix van folk, jazz, blues en nederpop blijft Muppetstuff bij ieder optreden verrassen. Muppetstuff is in zijn ba…"

Lees
Rosa Sky

Rosa Sky

"Semi-acoustic, somewhere between alt.country, folk, blues, and Americana from The Netherlands. Rosa Sky is authentic- passionate…"

Lees
Martin Korthuis & Band

Martin Korthuis & Band

"Martin Korthuis (1952) is geboren en getogen in Bedum, onder de rook van de stad Groningen. Na diverse omzwervingen langs Finste…"

Lees
Hubble Orkestar

Hubble Orkestar

"Hubble Orkestar is een nieuwe akoestische formatie uit Zwolle die een feestje niet schuwt! Gewapend met gitaren, driestemmige za…"

Lees
DJ Nitefox

DJ Nitefox

"Hij draait voornamelijk de knallers en vergeten platen uit de jaren 70 80 90 en een vleugje nu. Een DJ met veel passie, retro-g…"

Lees
Willem Gunneman

Willem Gunneman

"Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstel…"

Lees