Marloes van Ommen en Fierce
Home » bijzonder feest! » Marloes van Ommen en Fierce

Marloes van Ommen en Fierce

Biografie

Mijn zangcarriére is begonnen in 2002. Ik heb me toen opgegeven als zangeres bij een gospelbandje van de plaatselijke kerk. Hier werd ik direct lead zangeres.

Vanuit dit bandje heb ik besloten de MBO opleiding kunst en cultuur, richting muziek te gaan volgen. Dit bleek een gouden keuze, want zo werd ik in 2008 aangenomen op het ArtEZ conservatorium te Zwolle.

Naast het volgen van een studie aan het conservatorium heb ik me altijd bezig gehouden met muziek. Zo heb ik in mijn vrije tijd meegedaan aan verschillende projecten: schoolproducties, studiowerk, talentenjacht en trouwdiensten, etc.

Ik heb het conservatorium inmiddels afgerond met een fantastisch eindexamen project. Nu ben ik actief als zangdocent op diverse scholen, zoals voor Song and Dance op het Meander College en het Carmel College, voor Muziekschool Mec -Rouveen en Danscentrum Artistique.  Hier geef ik de zanglessen voor de musicals. Daarnaast verzorg ik ook privé zangles. Verder ben ik erg actief als zangeres in de band Fierce en Bright, als zangtrio en zangduo.

» Lees meer

FIERCE

Beyoncé Tribute Band

Fierce is een tributeband die zich richt op de muziek van één van de grootste popdiva's van dit moment: Beyoncé. Onder leiding van frontvrouw Marloes van Ommen (bekend van TVOH), staat een 10-koppige band, versterkt met danseressen klaar om een ware show neer te zetten! Al menigmaal hebben zij het publiek platgespeeld op diverse podia en festivals. Ze staan garant voor een avond met een fantastische band, danseressen, lichtshow, gastoptredens en de stem van Marloes van Ommen!

» Lees meer

Muppetstuff / Fakkelteitgroep / Four Ladies

Muppetstuff / Fakkelteitgroep / Four Ladies

"Door de soepele mix van folk, jazz, blues en nederpop blijft Muppetstuff bij ieder optreden verrassen. Muppetstuff is in zijn ba…"

Lees
Rosa Sky

Rosa Sky

"Semi-acoustic, somewhere between alt.country, folk, blues, and Americana from The Netherlands. Rosa Sky is authentic- passionate…"

Lees
Martin Korthuis & Band

Martin Korthuis & Band

"Martin Korthuis (1952) is geboren en getogen in Bedum, onder de rook van de stad Groningen. Na diverse omzwervingen langs Finste…"

Lees
Hubble Orkestar

Hubble Orkestar

"Hubble Orkestar is een nieuwe akoestische formatie uit Zwolle die een feestje niet schuwt! Gewapend met gitaren, driestemmige za…"

Lees
Goeiesmorgens Juffr. Jannie

Goeiesmorgens Juffr. Jannie

""Goeiesmorgens Juffr. Jannie" is 10 jaar geleden ontstaan. Als verrassing speelden de drie ervaren muzikanten Gerwin Beumer, Mau…"

Lees
DJ Nitefox

DJ Nitefox

"Hij draait voornamelijk de knallers en vergeten platen uit de jaren 70 80 90 en een vleugje nu. Een DJ met veel passie, retro-g…"

Lees
Willem Gunneman

Willem Gunneman

"Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstel…"

Lees