Corine den Hollander

Corine den Hollander

Corine was werkzaam als oncologisch regieverpleegkundige in de Isalaklinieken. Vanuit de afdeling groeide het verlangen om meer zorg te kunnen bieden aan mensen die de ziekte kanker hebben, én hun naasten, maar daarvoor ontbraken de middelen. Na een aanlooptijd van ruim een jaar is in februari 2010 nazorgcentrum IntermeZZo gestart, een centrum tussen huis en ziekenhuis, om op adem te komen en op allerlei manieren (weer) invulling te geven aan het leven. Het centrum is alle werkdagen geopend, van 10-16 uur, en Corine geeft hier op zeer bezielende wijze leiding aan ruim 25 (vrijwillige) gastvrouwen.

Ralph Keuning

Ralph Keuning

"Ralph Keuning R.H. (Ralph) Keuning studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en de Freie Universität Berlijn. T…"

Lees
Typhoon & Sticks

Typhoon & Sticks

"Typhoon & Sticks Eerlijkheid. Het sleutelwoord voor het debuut album van de Zwolse rapper Glenn de Randamie, alias Typhoon. E…"

Lees
Marit Otto

Marit Otto

"Marit Otto is beeldend kunstenaar. Ze is verbonden aan DOAS; de culturele broedplaats en houdt haar atelier in de oude Ambachtsc…"

Lees
Diederik Meijntjes

Diederik Meijntjes

"Na afronding HBO studie Facilitair Management 14 jaar in bedrijfstak Betaald Voetbal werkzaam geweest bij FC Zwolle en FC Utrech…"

Lees
Arend Kisteman

Arend Kisteman

"Op zijn 6e is Arend Kisteman in Zwolle komen wonen. Van jongs af aan was het starten van een eigen bakkerij zijn droom en dan h…"

Lees