Marit Otto

Marit Otto

Marit Otto is beeldend kunstenaar. Ze is verbonden aan DOAS; de culturele broedplaats en houdt haar atelier in de oude Ambachtschool. Sinds 2006 is ze zelfstandig en doet ze talloze kunstprojecten en geeft ze workshops. Daarnaast participeert ze in community-art projecten en werkt ze in opdracht. Dat kan variëren van ontwerp, decoratie tot schilderopdrachten. Ze ziet haar leven als een plakboek, geen dag hetzelfde, soms zelfs bij het chaotische af, dynamisch en 'never a dull moment'.

Ralph Keuning

Ralph Keuning

"Ralph Keuning R.H. (Ralph) Keuning studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en de Freie Universität Berlijn. T…"

Lees
Typhoon & Sticks

Typhoon & Sticks

"Typhoon & Sticks Eerlijkheid. Het sleutelwoord voor het debuut album van de Zwolse rapper Glenn de Randamie, alias Typhoon. E…"

Lees
Corine den Hollander

Corine den Hollander

"Je kunt alles als heel gewoon ervaren maar je moet wel met je hoofd boven het maaiveld durven uitsteken om je doelen te bereiken…"

Lees
Diederik Meijntjes

Diederik Meijntjes

"Na afronding HBO studie Facilitair Management 14 jaar in bedrijfstak Betaald Voetbal werkzaam geweest bij FC Zwolle en FC Utrech…"

Lees
Arend Kisteman

Arend Kisteman

"Op zijn 6e is Arend Kisteman in Zwolle komen wonen. Van jongs af aan was het starten van een eigen bakkerij zijn droom en dan h…"

Lees