Ralph Keuning

Ralph Keuning

R.H. (Ralph) Keuning studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en de Freie Universität Berlijn. Tussen 1990 en 1992 werkte hij bij de Staatliche Museen zu Berlin in de Neue Nationalgalerie en het Prentenkabinet. Hierna was hij tot begin 2004 verbonden aan het Kröller-Müller Museum in Otterlo in verschillende functies, onder meer als hoofd communicatie en hoofd sector publiek en presentaties. Van begin 2004 tot begin 2007 was Keuning directeur van het Nieuw Land Erfgoedcentrum in Lelystad. In februari 2007 is hij benoemd tot directeur van Museum de Fundatie met vestigingen in Zwolle en Heino/Wijhe. Hij is bestuurder van de Stichting Hannema - de Stuers Fundatie.

Typhoon & Sticks

Typhoon & Sticks

"Typhoon & Sticks Eerlijkheid. Het sleutelwoord voor het debuut album van de Zwolse rapper Glenn de Randamie, alias Typhoon. E…"

Lees
Marit Otto

Marit Otto

"Marit Otto is beeldend kunstenaar. Ze is verbonden aan DOAS; de culturele broedplaats en houdt haar atelier in de oude Ambachtsc…"

Lees
Corine den Hollander

Corine den Hollander

"Je kunt alles als heel gewoon ervaren maar je moet wel met je hoofd boven het maaiveld durven uitsteken om je doelen te bereiken…"

Lees
Diederik Meijntjes

Diederik Meijntjes

"Na afronding HBO studie Facilitair Management 14 jaar in bedrijfstak Betaald Voetbal werkzaam geweest bij FC Zwolle en FC Utrech…"

Lees
Arend Kisteman

Arend Kisteman

"Op zijn 6e is Arend Kisteman in Zwolle komen wonen. Van jongs af aan was het starten van een eigen bakkerij zijn droom en dan h…"

Lees