Muppetstuff

Muppetstuff

Bruisend muzikaal plezier

In het theater, op uw feest, ergens anders of gewoon thuis.
Muppetstuff bezingt het leven in een mix van opzwepende, swingende
en gevoelige folk, jazz, blues en nederpop.

Door de soepele mix van folk, jazz, blues en nederpop blijft Muppetstuff bij ieder optreden verrassen. Muppetstuff is in zijn basis een akoestische band.
Rondlopend maakt de band "muziek op maat". Op de voorgrond of op de achtergrond.
De kracht van Muppetstuff is de interactie met het publiek.
Het kan gebeuren dat een dame wordt verblijd met een liedje speciaal voor haar.
Of de allerkleinsten worden toegezongen met een kinderliedje!

Door de grote muzikaliteit en het zichtbaar speelplezier staat Muppetstuff garant voor een avond vol mooie liedjes met een feestelijke finale.
Als Muppetstuff inplugt wordt het zweten en swingen. Is de muppettrein eenmaal op gang, dan razen de opzwepende nummers in hoog tempo voorbij.
Voor het publiek is er geen weg meer terug. Stil blijven zitten is onmogelijk.

Meer informatie :
Muppetstuff: www.muppetstuff.nl

Erben Wennemars Presenteert

Erben Wennemars Presenteert

"Erben Wennemars is een echte sprinter. Hij doet alles het liefst zo snel mogelijk. Zijn enthousiasme en gedrevenheid waren op he…"

Lees
Harm Wolters

Harm Wolters

"Harm Wolters werd geboren op 21 april 1967 te Steenwijk. De door zusje Petra ontdekte zanger nam in 2003 zijn allereerste cd-si…"

Lees
Bertolf

Bertolf

"Bertolf Lentink (Dronten, 2 juli 1980) is een Nederlandse singer-songwriter. Hij speelde, voordat hij solo ging, in de band van …"

Lees
Typhoon

Typhoon

"Op zijn 15e begon hij zijn rapcarrière in de formatie Rudeteenz, samen met Rico van Opgezwolle en zijn broer Blaxtar. Drie jaar …"

Lees
Blaas of glory

Blaas of glory

"Blaas of Glory is een Nederlandse akoestische parodie-coverband die is ontstaan toen de reguliere band Blaze of Glory ermee stop…"

Lees
DJ Pauluz

DJ Pauluz

"DJ Pauluz is werkzaam bij platenzaak Plato en heeft zijn eigen periodieke event bij Hedon! Dit onder de naam Blizzurd."

Lees
Rico

Rico

"Ricardo McDougal (Rico) is een rapper uit Zwolle die onder contract staat bij Top Notch. Tot 2007 zat hij in de rapgroep Opgezwo…"

Lees
Esther Groenenberg

Esther Groenenberg

"In het najaar van 2008 scoorde Esther een YouTube hit met 'Oh meisje', haar vrolijke aanklacht tegen het huidige schoonheidsidea…"

Lees
Sticks

Sticks

"Sticks is begonnen met Rappen in 1995, altijd met drang naar perfectionisme en vernieuwing. Maakte onderweg albums met Opgezwoll…"

Lees
Blaxtar

Blaxtar

"Blaxtar zag het levenslicht als Kevin de Randamie op 26 november 1977 in Roermond, Limburg. Hij kreeg in zijn vroegste jaren nog…"

Lees
Martin Korthuis

Martin Korthuis

"Martin Korthuis (1952) is geboren en getogen in Bedum, onder de rook van de stad Groningen. Na diverse omzwervingen langs Finst…"

Lees
Henri van Velzen

Henri van Velzen

"Als kind was ik al dol op zingen. In mijn schooltijd mocht ik vaak mee doen met musicals en als er wat te zingen was stond ik vo…"

Lees
Aïrto

Aïrto

"Ik ben Aïrto, een 24 jarige singer/soulwriter wonend in Zwolle. Ik ben getekend als songwriter/componist bij EMI publishing. Ik …"

Lees
Erwin Nyhoff

Erwin Nyhoff

"Toepasselijker had Erwin Nyhoff zijn eerste soloalbum niet kunnen noemen; "Take Your Time" mag dan zijn eerste soloalbum zijn, a…"

Lees