Rico

Rico

Ricardo McDougal (Rico) is een rapper uit Zwolle die onder contract staat bij Top Notch. Tot 2007 zat hij in de rapgroep Opgezwolle met Sticks en DJ Delic, tegenwoordig vormt hij samen met Sticks, Typhoon, James en A.R.T. de rapgroep Fakkelbrigade. Met die 2 groepen heeft Rico het nodige gedropt en in 2006 kondigde hij dan ook eindelijk aan om aan een solo-album te werken.

Hij heeft net een nieuw album uit DMT (DE muzikale trip) met Kubus!

'Ik zou graag willen dat mensen dit album als één track zien,' zegt Kubus over DMT, een afkorting die voor 'de muzikale trip' zou kunnen staan.

21 tracks bevat het album, dat in 46 minuten inderdaad als een achtbaan uit je luidsprekers rolt. In het voorste karretje, met hun armen in de lucht, zitten Kubus en Rico. Nog voor het interview begint, waarschuwt die laatste: 'Ik blijf het zeggen: ik noem het geen solodebuut.'

Lees het hele interview hier.

Het album van Kubus en Rico is te koop op Bol.com en op iTunes

Meer informatie:
http://www.fakkelteitgroep.nl/rico/

Muppetstuff

Muppetstuff

"Door de soepele mix van folk, jazz, blues en nederpop blijft Muppetstuff bij ieder optreden verrassen. Muppetstuff is in…"

Lees
Erben Wennemars Presenteert

Erben Wennemars Presenteert

"Erben Wennemars is een echte sprinter. Hij doet alles het liefst zo snel mogelijk. Zijn enthousiasme en gedrevenheid war…"

Lees
Harm Wolters

Harm Wolters

"Harm Wolters werd geboren op 21 april 1967 te Steenwijk. De door zusje Petra ontdekte zanger nam in 2003 zijn allereers…"

Lees
Bertolf

Bertolf

"Bertolf Lentink (Dronten, 2 juli 1980) is een Nederlandse singer-songwriter. Hij speelde, voordat hij solo ging, in de b…"

Lees
Typhoon

Typhoon

"Op zijn 15e begon hij zijn rapcarrière in de formatie Rudeteenz, samen met Rico van Opgezwolle en zijn broer Blaxtar. Dr…"

Lees
Blaas of glory

Blaas of glory

"Blaas of Glory is een Nederlandse akoestische parodie-coverband die is ontstaan toen de reguliere band Blaze of Glory er…"

Lees
DJ Pauluz

DJ Pauluz

"DJ Pauluz is werkzaam bij platenzaak Plato en heeft zijn eigen periodieke event bij Hedon! Dit onder de naam Blizzurd."

Lees
Esther Groenenberg

Esther Groenenberg

"In het najaar van 2008 scoorde Esther een YouTube hit met 'Oh meisje', haar vrolijke aanklacht tegen het huidige schoonh…"

Lees
Sticks

Sticks

"Sticks is begonnen met Rappen in 1995, altijd met drang naar perfectionisme en vernieuwing. Maakte onderweg albums met O…"

Lees
Blaxtar

Blaxtar

"Blaxtar zag het levenslicht als Kevin de Randamie op 26 november 1977 in Roermond, Limburg. Hij kreeg in zijn vroegste j…"

Lees
Martin Korthuis

Martin Korthuis

"Martin Korthuis (1952) is geboren en getogen in Bedum, onder de rook van de stad Groningen. Na diverse omzwervingen lan…"

Lees
Henri van Velzen

Henri van Velzen

"Als kind was ik al dol op zingen. In mijn schooltijd mocht ik vaak mee doen met musicals en als er wat te zingen was sto…"

Lees
Aïrto

Aïrto

"Ik ben Aïrto, een 24 jarige singer/soulwriter wonend in Zwolle. Ik ben getekend als songwriter/componist bij EMI publish…"

Lees
Erwin Nyhoff

Erwin Nyhoff

"Toepasselijker had Erwin Nyhoff zijn eerste soloalbum niet kunnen noemen; "Take Your Time" mag dan zijn eerste soloalbum…"

Lees