Home » Nieuws » Persbericht Hedon Zwolle!

Persbericht Hedon Zwolle!

logo-hedon.png

Bijzonder FEEST!... gewoon zwolle! Live te volgen via www.hedon-zwolle.nl

Aanstaande vrijdag vindt "Bijzonder feest!... gewoon zwolle!" plaats in poppodium Hedon te Zwolle. De gratis kaartjes voor het evenement georganiseerd door "gewoon zwolle!" waren in mum van tijd vergeven en velen grepen dan ook naast. Hedon grijpt nu haar onlangs opgezette samenwerking met Landstede aan en zal met ondersteuning van Boerdam Interactieve Media de hele avond live uitzenden via www.hedon-zwolle.nl.

Doordat het bijzondere feest op vrijdag 7 oktober zo snel vol was, hebben Hedon en "gewoon zwolle!" gezocht naar een mogelijkheid om meer publiek tegemoet te komen. Dankzij de inzet van studenten van het Productiehuis Vormgeving en Entertainment, Landstede, kunnen vrijdag nog meer mensen uit Zwolle en ver daarbuiten meegenieten.

Hedon & Productiehuis Landstede
De studenten lopen stage bij het Productiehuis van Landstede en volgen de opleiding AV productie, waarna ze aan de slag kunnen als cameraman of video-editor. Vrijdagavond zullen ze zowel al het camerawerk als de live-edit verzorgen.

Dit project is een goed voorbeeld van de samenwerking die Hedon en het Productiehuis Vormgeving en Entertainment zijn aangegaan sinds vorig jaar. Naast de inzet van studenten bij videoprojecten worden studenten ingezet voor het ontwerp van speciale brochures en posters, concertfotografie en lopen studenten van de opleiding Evenement en Organisatie stage bij Hedon.

Boerdam Interactieve Media
De livestream wordt mede mogelijk gemaakt door het Zwolse Boerdam interactieve media, zij hebben hun kunnen al vele malen eerder getoond. Het afgelopen jaar hebben zij Hedon geholpen bij het realiseren van de wens om livestreams mogelijk te maken. Gedurende het gehele project is er een nauwe samenwerking geweest tussen Hedon en Boerdam. Van het eerste idee, de financiering tot en met de uiteindelijke realisatie van de interactieve website die o.a. livestreams mogelijk maakt.

Bijzonder FEEST!... gewoon zwolle!
Vanwege het verplaatsen van een optreden kwam vrijdag 7 oktober vrij in de agenda van Hedon. Het Zwolse poppodium besloot om die datum de sleutel van het pand weg te geven aan diegene die het beste idee voor een ideale avond uit aanleverde. Uit vele inzendingen is na lang wikken en wegen gekozen voor het plan van "gewoon zwolle!" Onder de noemer "Bijzonder FEEST! ... gewoon zwolle!" is de organisatie inmiddels flink van start gegaan met het verder uitwerken van het ingediende plan. Het programma is hierdoor nog volop in ontwikkeling, maar één ding staat vast: Een bijzonder feest wordt het zeker! Artiesten die meewerken zijn o.a.: Typhoon, Blaxtar, Rico, Sticks, Muppetstuff, Blaas of Glory, Esther Groenenberg, Bertolf, Aïrto, Harm Wolters, DJ Pauluz, Martin Korthuis en Henri van Velzen. Presentatie is in handen van Erben wennemars.