Arend Kisteman

Arend Kisteman

Op zijn 6e is Arend Kisteman in Zwolle komen wonen. Van jongs af aan was het starten van  een eigen bakkerij zijn droom en dan het liefst in de stad Zwolle waar hij zich thuis voelt. Als voorbereiding heeft hij veel kennis opgedaan in Nederland en Frankrijk bij verschillende bedrijven. Op zijn 25e is hij begonnen met het starten van de bakkerij aan de Blijmarkt. In juni opende De Stadsbakker haar deuren. Al na een half jaar werd De Stadsbakker “starter van het jaar 2011”. Ruim een jaar na de opening is het bedrijf al een begrip in Zwolle en verwelkomen zij honderden klanten per week.

Ralph Keuning

Ralph Keuning

"Ralph Keuning R.H. (Ralph) Keuning studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en de Freie Universität Berlijn. T…"

Lees
Typhoon & Sticks

Typhoon & Sticks

"Typhoon & Sticks Eerlijkheid. Het sleutelwoord voor het debuut album van de Zwolse rapper Glenn de Randamie, alias Typhoon. E…"

Lees
Marit Otto

Marit Otto

"Marit Otto is beeldend kunstenaar. Ze is verbonden aan DOAS; de culturele broedplaats en houdt haar atelier in de oude Ambachtsc…"

Lees
Corine den Hollander

Corine den Hollander

"Je kunt alles als heel gewoon ervaren maar je moet wel met je hoofd boven het maaiveld durven uitsteken om je doelen te bereiken…"

Lees
Diederik Meijntjes

Diederik Meijntjes

"Na afronding HBO studie Facilitair Management 14 jaar in bedrijfstak Betaald Voetbal werkzaam geweest bij FC Zwolle en FC Utrech…"

Lees