bekijk hier live de foto's

Op 7 oktober organiseren we in Hedon een geweldige avond met de titel:

"Bijzonder FEEST ... gewoon zwolle!"

Waarom? Nou omdat er die avond ‘toevallig’ een artiest is uitgevallen en wij heel graag jullie willen bedanken voor alle reacties op onze website, twitter, facebook en Hyves!

En een bijzonder feest wordt het zeker! Wij zijn nog volop bezig met het programma voor de avond. Inmiddels hebben enkele Zwolse artiesten al aangegeven (belangeloos) mee te willen werken. Rico, Typhoon komt met z'n broer Blaxtar, Muppetstuff is van de partij! De voltallige Blaas of Glory komt deze avond spelen en presenteren vol Zwolse trots hun nieuwe videoclip met in de hoofdrol Tygo Gernandt (wereld première). Esther Groenenberg wil het feest ook niet missen en zingt graag mee!

Oh ja ... De Stadsbakker komt ook en herintroduceert de unieke ‘Zwolsche Pof’, een speciaal Zwols broodje, zodat iedereen ook nog eens met een gevulde maag naar huis kan ... ;-)

Wij willen de avond extra bijzonder maken door bijzondere ‘ongewone’ combinaties van diverse Zwolse artiesten op het podium te zetten. Een “bijzonder feest ... gewoon zwolle!”

In het kader van 'Samen Maken We De Stad' willen we graag samen met jullie dit feest organiseren. Hieronder kun je je ideeën en suggesties achterlaten. Wie mag er niet ontbreken? Welke ongebruikelijke combinatie zie je graag op het podium ... Vertel het ons en wij gaan ons best doen om het mogelijk te maken!

Programma

Geen programma, laat je verrassen, zaal open 20:00 met DJ Pauluz en om 21:00 vol gas!! Wees op tijd! » Wie komen er?

Wij zitten vol!

Stel dat je net te laat bent, maar wil je tóch Typhoon en Blaxtar zien, ga dan naar het HCO! Zij brengen op 7 oktober 2011 een unieke ode aan J.C. Bloem.  Een uniek concert in de publiekshal van het Historisch Centrum Overijssel. Met 'Spoken Word', het interactieve gedicht en natuurlijk muziek brengen ze Bloem terug op aarde. In samenwerking met Studentertainment en Hedon Zwolle.

» Meer informatie